Termeni si Conditii

Termeni si Conditii Generale de Vanzare

1.Informatii Generale
NORDIC RESTAURANTS SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Gara Herastrau nr.4D, cladirea C, complex Green Court Bucuresti, etaj 7, inregistrata la Reg. Com sub nr. J40/17581/2018, cod fiscal RO 40276898, detine controlul si administreaza site-ul https://rai.ro/. Acesta se referă la localul și sediul secundar, situate la adresa din București, Calea Victoriei 202, Telefon: +40 726 423 423, Email: [email protected]
rai.ro, mărcile, logo-ul, etc. sunt elemente de proprietate intelectuală, protejate legal.
Acronimul rai, reprezintă precurtarea verbală a expresiei în limba engleză – “romantic and intimate”.
Acest site a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de brand-ul si produsele Nordic, informatii cu privire la acestea precum si de a oferi posibilitatea de a vizita localul nostru, din Calea Victoriei 202.
Facem eforturi pentru ca vizita dumneavoastră să fie cât mai agreabilă.
Specificul localului este de cofetărie și alimentație publică, inclusiv servirea de băuturi alcoolice. Servirea băuturilor alcoolice către persoane minore, este strict interzisă.
Dacă nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de către NORDIC RESTAURANTS S.R.L., va rugam sa nu utilizati acest site.
Dacă este cazul, vă vom solicita acordul pentru utilizarea numarului de telefon ori a adresei de posta electronică (email), necesare comunicarilor. Comunicarea acestora este exclusiv la latitudine dumneavoastră. Localul fizic deține sistem interior de în registrar video, CCCTV, pentru protecția vizitatorilor și a patrimoniului. Orice activități care tulbură liniștea publică dar și a clienților, vor fi sesizate organelor în drept.

2.Drepturile de Proprietate Intelectuala si Industriala
Vizitatorul/Clientul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul website-ului rai.ro, în tot sau în parte ori imagini, descrieri, elemente grafice, conținute fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, ori dreptul acestuia de utilizare, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de Internet sunt in detinute sau administrate de Nordic Restaurants sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv.
Nicio reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nicio alta pagina de Internet. Nu se acorda nicio alta licenta sau drept.
In cazul in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul https://rai.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la [email protected] cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor sa actioneze in conformitate pentru inlaturarea acestor aspecte, or pentru rezolvarea problemei ivite, în măsura posibilităților.
Punerea in aplicare a hyperlink-urilor catre orice pagina a acestui website necesita acordul scris, prealabil si expres al Vanzatorului Utilizarea oricaror informatii de pe acest website in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor urmariri penale atat in Romania, cat si in strainatate.

3. Aplicabilitate si prevederi legale
Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestuiwensite, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza, dacă este cazul, în anumite condiții ( de exemplu rezervări sau comenzi) si cu OG nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, Legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

4.Drepturile și obligațiile părților contractante
Prezentele Conditii Generale de Vanzare stabilesc conditiile contractuale aplicabile tuturor Produselor achizitionate fizic, la sediul localului. Anumite produse pot conține alergeni, care vor fi anunțați corespunzător, prin cataloagele de prezentare, meniuri, coduri, etc.
Respectăm dispozițiile legale privitoare la datele cu caracter personal.
Prin acceptarea prezentelor prevederi din Termeni si Conditii, Clientul este de acord că:
– in cazul in care Clientul este o persoană fizica, acționează în nume propriu si nu reprezinta nicio alta persoana, iar daca este reprezentantul unei persoane juridice, acționează in limitele imputernicirii ce i-a fost acordate;
– Clientul va furniza informatii corecte si complete in vederea utilizarii Website-ului, or a adreselor de contact către noi;
– Clientul nu va utiliza website-ul pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de către Nordic Restaurants sau Parteneri sau obtinute prin intermediul Website-ului fara să obtina consimtamantul expres, prealabil și scris al NORDIC RESTAURANTS. Aceasta restrictie include orice încercare de a încorpora orice informație de pe website în orice alt catalog, produs sau serviciu;

– Clientul nu va utiliza website-ul în niciun mod care ar putea sa afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de catre alti Clienti sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraincarca sau deteriora serverele sau retelele Nordic sau ale unor terțe persoane;
– Clientul nu va utiliza website-ul în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termene și Condiții sau prin alte politici relevante.

5.Acceptarea Termenilor și Condițiilor
Prin accesarea și utilizarea Website-ului, Clientul ia cunostinta de si accepta prezentele dispoziții din Termeni si Conditii, precum și celelalte informații și politici relevante pentru website or pentru local.

6.Modificarea Termenilor și Condițiilor
NORDIC RESTAURANTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica unilateral in orice moment si fara nicio notificare prealabila, prezentul formular de Termeni si Conditii, precum si orice alte informații și politici relevante. De aceea va recomandam sa consultati in prealabil aceasta sectiune de fiecare data cand doriti sa initiati o Comanda online, fiind aplicabile cele in vigoare la data efectuarii Comenzii.

7 Comercializarea Produselor prin intermediul website-ului

7.1. Prin intermediul websiteului https://rai.ro se pot prezenta produse alimentare, bauturi alcoolice si non-alimentare.
Produsele și serviciile promovate si oferite spre vanzare pe website vor fi denumite pe parcursul acestor Termeni si Conditii, „Produsele”.
7.2. Produsele oferite spre vanzare sunt insotite de o descriere a acestora, permitand Clientului sa ia cunostinta de informațiile esențiale cu privire la caracteristicile Produselor inainte de a finaliza o comandă.
Imaginile folosite pentru descrierea Produselor pe website nu reprezinta o obligatie contractuala din partea NORDIC RESTAURANTS, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Informatiile despre Produs afisate pe website au doar scop informativ si nu sunt destinate sa înlocuiasca sfatul unor specialisti din diverse domenii.
7.3. Disponibilitatea Produselor si valabilitatea ofertelor
Ofertele de Produse si preturile afisate pe website sunt valabile atata timp cat sunt vizibile pe Website si în limita stocului disponibil.
NORDIC RESTAURANTS poate să ofere Clientului optiuni de Produse similare Produsului devenit indisponibil. Clientul poate să aleaga sa adauge in cosul de cumparaturi unul dintre Produsele similare prezentate de catre Vanzator sau poate sa refuze Produsele prezentate de catre NORDIC RESTAURANTS.
Preturile Produselor
Preturile Produselor prezentate pe website sunt exprimate în RON si au toate taxele incluse, cu exceptia costurilor de transport. Costurile de transport vor fi aduse la cunoștința Clientului inainte de momentul finalizării comenzii.
Preturile aplicabile sunt cele afisate pe website în momentul validarii comenzii de catre Client. Preturile includ T.V.A., iar toate modificările legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe se vor reflecta in pretul Produselor prezente pe website in momentul intrarii in vigoare a actului normativ respectiv. Orice alte taxe suplimentare cu privire la anumite categorii de Produse vandute pe website la un moment dat vor fi incluse in pretul acestora.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii, după caz sau conform presciptiilor personalului de deservire.
Pe baza informatiilor detinute de NORDIC RESTAURANTS si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile comercializate, și/sau după caz bon fiscal. Solicitați întotdeauna document fiscal.
Garanții și politica de returnare
Pentru returnarea produselor neconforme, vă rugăm să comunicați de îndată, în cadrul locației, personalul de deservire.
Fiecare Produs (alimentar sau non-alimentar) comercializat de Vanzator beneficiaza de Termenul de Garantie sau Valabilitate, mentionat in Certificatul de Garantie al Produsului, pe eticheta sau ambalajul acestuia, dupa caz, conform informațiilor producătorilor.
Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui Produs sunt prezentate descrierea produsului.

8.Publicitate si comunicari
NORDIC RESTAURANTS S.R.L., prin intermediul website-ului, comunică cu consumatorii, inclusiv prin intermediul newsletter-elor, care pot fi generate inclusiv prin parteneri contractuali. Accepatarea utilizarii site-ului implica si acest lucru. Din cand in cand, poat aparea casete de dialog cu consumatorul, Vizitator al website-ului rai.ro. Renunțarea la acestea, de către Client, nu implică renunțarea la Termeni și Condiții. Utilizăm adrese de email si/sau sms ori telefonic, pentru a comunica in vederea realizarii, transmiterii, modificarii, distribuirii, confirmarii comenzilor, platilor ori dovezilor de plată, dezabonarilor, acceptarilor de cookies, politici, etc.

9.Limitarea răspunderii
Locația poate fi închisă temporar, or poate face obiectul unor evenimente private, motiv pentru care este posibil ca în anumite perioade,a ceasta să nu fie deschisă publicului.
Nu suntem răspunzători de imaginile, înregistrările, de orice tip, relizate în locația noastră de alți clienți. Totuși, dacă nu vă simțiți suficient de protejați în cursul prezenței dumneavoastră la locația noastră, vă rugăm să sesizați de îndată personalul de deservire.
Termenii si conditiile se refera la Clienti, consumatori persoane fizice. Pentru clientii comerciali, persoane juridice, persoane fizice autorizate ori intreprinderi familiale se aplica dispoziite referitoare la profesionisti. NORDIC RESTAURANTS S.R.L. nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care cumparatorii sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor.

10.Soluționarea litigiilor
Termenii si conditiile generale de vanzare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul nostru, se va apela la instanta judecatoreasca competenta.
NORDIC RESTAURANTS nu raspunde de prejudiciile cauzate de nefunctionarea website-ului rai.ro, sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor acestuia. Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.
Legea aplicabila este legea română. Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente.
De asemenea, din anul 2016 funcționează și SAL (platforma de soluționare alternativa, on-line, a litigiilor),
Detalii regăsiți la adresa:
https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/solving-disputes/online-dispute-resolution/index_ro.htm
Consumatorul are dreptul de a informa ANPC despre eventualele nemulțumiri la adresa produselor ori serviciilor la adresa https://anpc.ro/galerie/file/diversefg/ProceduraSAL2.pdf, inclusiv conform datelor de contact de pe site-ul nostru.

NORDIC RESTAURANTS SRL